O nas

Kot lastniki in prijatelji štirinožcev zelo skrbimo za zdravo prehranjevanje svojih ljubljencev.

 • Začetek (kako smo začeli)

  Beskid Zywiec, ena od najčistejših poljskih regij, lepi gozdovi, narava v svoji čisti obliki ... pri teh pokrajin vsak dan hodimo z živalmi. Človek in žival, žival in človek - tišina, upočasnjuje dnevne dirke, odrezani od realnosti z lepoto narave.Tukaj je njen izvor, recept za dolgo in zdravo življenje vašega ljubljenčka ...

 • Strast

  Mi smo skupina prijateljev - rejci, ljubitelji živali, že dolge leta, mačke in psi nas spremljajo v vsakdanjem življenju. Kot lastniki in prijatelji štirinožcev velik pomen pripisujejo hrani svoje hišne ljubljenčke. Razvoj trga za male živali v zadnjih letih nam je dal razumeti, kako večjo ozaveščenost na področju prehrane živali, temveč tudi potreba po odgovornih lastnikah.

 • Ideja

  Zaradi zdavja in dolgega življenja naših prijateljev, si prizadevamo, da bi jim zagotovili vse najboljše. Ta potreba se je rodila v nas pogosto vprašanje:
  Če se odločimo za hrano za hišne živali, kot hrano za sebe, zakaj bi ne podobno mu zagotoviti ustrezno vodo, ker zase tudi skrbimo, da bi plili to kar najboljše?

  Voda je na prvi pogled vsaka izgleda dobro, ampak poglejmo noter. Sprva je bil predvsem zagotoviti hišne svojo vodo, ki ne bo škodljiva za njega, kot voda iz pipe. Mi mu ne more dati "človeški" mineralni vodi, ker vsebuje minerale, ki ni vplivajo dobro na ledvice. Prepričani smo, da je zdravje najpomembnejše, in ključ do njega je pravilna prehrana in hidracija. Potreba po vodi, ki bo pomagala varovati naše živali pred boleznimi, ki jih porabi kemikalij iz vode iz pipe ali drugo od vira povzroča, in moram skrbeti za odlično obliko naše živali usmerjeno naša prizadevanja za pripravo Premium izdelek, ki bo izpolnila naša pričakovanja.

  In tukaj rodila se je ideja, miesel ki na vodila je bila: kako zagotavliti dolgo in zdravo življenje, ne samo naše pupilom, ampak vsem štirinožcev na svetu ...

   

  Voda Aqua Pro Animale

Ti si to, kar piješ!
Twoj ljubljenec tudi.

Zdravje in življenje

To kristalna čista izvirska voda je odlično dopolnilo k prehrani za pse in mačke. Pridobljeni iz gorskega vira "Ceretnik", ki se nahaja v eni izmed najčistejših poljskih regij, v osrčju gozda v Beskidu Zywieck. Aqua Pro Animale je idealna za vsako domačo žival, ne obremenjuje ledvice in ima dober okus. Vodna za psa je obogatna z dodatkom acerola, ki krepi imunski sistem; voda za mačke, medtem tavrin, ki ima pozitiven učinek na rast in živčni sistem, podpira delovanje srca in vida. Pitna voda je ena izmed najbolj potrebnih ukrepih, ki se uporabljajo za živali v dobrem zdravstvenem stanju in dobru počutje. Brez nje ni življenja.

Obogatena voda Aqua Pro Animale je komponent, ki ugodno vpliva na zdravje vašega ljubljenčka, pa nam daje popoln izdelek in vsestranski.

Voda za psa

Negazirana izvirska voda za psa

Več

Voda za mačko

Negazirana izvirska voda za mačko

Več